BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Разкриха голяма нарколаборатория в Бойчиновци, няма задържани към момента (СНИМКИ)

Голяма нарколаборатория е открита снощи от полицията в Монтана. Тя се намира в град Бойчиновци в бивш цех за акумулаторни отливки.

Цехът е превърнат в оранжерия за отглеждане и сушене на канабис, съобщава Montana24. Към този момент има заподозрян, но няма задържани, уточниха от полицията. Лабораторията е била свързана и незаконно към електрическата мрежа. Тепърва ще се изяснява, каква е стойността на открития наркотик.

Иззети са 600 растения – 52 килограма зелена маса и 13 килограма суха тревна маса. Помещението е било оборудвано с много добре изградена инсталация – таймери, въздоховоди, осветителни тела и всичко, което е необходимо за отглеждането на тези растения.

За последните 20 години това е най-голямата нарколаборатория открита в региона. По първоначални данни стойността на наркотика е над 50 000лв.




Снимки:Montana24

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Източник: vidinvest.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!