BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

След челен сблъсък с Тир, четири души са в Монтанската болница

След челен сблъсък с Тир, четири души са в Монтанската болница

На 12 август в 20:07 ч. в община Берковица прохода Петрохан с посока на движение от гр. София към гр. Монтана 37 годишен водач на лек автомобил при движение с несъобразена скорост с пътните условия, навлиза в лента за насрещно движение и се сблъсква със насрещно движещия се състав от ППС, влекач ДАФ и прикачено полуремарке с водач 36-годишен унгарски гражданин и реализира ПТП с пострадали.

Водачите са изпробвани за употреба на алкохол с техническо средство, като пробите са отрицателни. Трима от пътниците са транспортирани заедно с водача в ЦСМП Монтана. От извършения преглед на лицата се установява, че водачът на лекия автомобил е с четири счупени ребра и изваден десен палец на ставата, а останалите с различни счупвания на крайници и ребра. Настанени са в МБАЛ – Монтана за лечение без опасност за живота.
Работата по случая продължава РУ – Монтана.

Снимката е илюстративна

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 90

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!