BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Собственици на малък бизнес бяха удостоени с почетна значка на община Монтана

„Ценим усилията на всеки един човек, който развива бизнес в Монтана и създава работни места, заяви кметът Златко Живков преди да награди две малки фирми от общината, показали устойчиво развитие през последните години. С почетна значка за успешен бизнес бяха удостоени фирмата за месо и местни продукти „Марков 1991″ ЕООД, с. Студено буче и пицария „Ве Макс“. Събитието се състоя на прием по повод 132-годишнината от обявяването на градския статут на Монтана в понеделник.

„Гордея се, че пред последните 25 години ние запазихме хората си в периодите на криза, продължаваме да се променяме и развиваме, заяви Максим Иванов – собственик на фирма „Ве Макс“. Той увери гостите на събитието, че труда и усилията си заслужават и благодари на общината за това, че оценява колко е важен малкия бизнес за всеки град.

От името на семейната фирма „Марков 1991″ отличието прие Георги Марков – който е собственик и технолог на предприятието. То е сред доказалите се през последните пет години на пазара в Монтана с широк асортимент от предлагани меса и местни продукти. Фирмата се стреми към високо качество и уникален вкус, а от скоро подрежда на щандовете си и хляб, изпечен в пещ на дърва.

Източник: vidinvest.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!