BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Теглене и верификация в Уинбет

Теглене и верификация в Уинбет

Теглене и верификация в Уинбет
Уинбет е онлайн платформа за залози на спорт и казино, в която лесно можете да депозирате пари и да теглите печалбите си. Най-щастливият миг за всеки един играч е, когато спечели и дойде време да изтегли парите си. Какви са методите за теглене от Уинбет и защо трябва да си направите верификация, ще разберете, ако прочетете тази наша статия, която посветихме на един от най-големите букмейкъри в България. А сега няма да се бавим, а минаваме по темата.
Какви методи за теглене от Уинбет съществуват?
Операторът се е погрижил да осигури на клиентите си разнообразни начини за теглене на печалби. Играчите могат да приберат парите си чрез няколко достъпни метода. Последните могат да бъдат използвани и за депозиране, така че имайте го предвид, ако сте избрали именно този букмейкър. А сега е време да разгледаме наличните методи за плащания.
Банкови карти – кредитни и дебитни
Вие можете да поискате плащане като използвате метода за превод по банкова карта. Ако изберете този начин за превеждане на пари, е нужно да имате поне 30 лева в сметката си. По-важното е, че клиентите, трябва да чакат от 2 до 10 дни да се обработи заявката за транзакция, като точният срок, в който ще си получат парите зависи най-вече от вашата банка.
EasyPay и ePay.bg
Това са два метода за изтегляне на печалби от Уинбет, които можете да изберете, ако искате парите да дойдат по-бързо до Вас. В случай, че заявите изплащане на каса на EasyPay, ще трябва да потвърдите кода, който ще Ви бъде даден от системата. Плащането се извършва за няколко часа. Можете да теглите и чрез ePay.bg като плащанията се отразяват веднага. И тук минимума, който трябва да имате в акаунта, за да теглите е в размер на 30 лева.
Банков превод
Парите Ви могат да бъдат изпратени и по банков път към вашата сметка, но се налага да чакате от 2 до 10 дни, което според нас е по-бавния начин за взимане на печалбите. Минималният праг на сумата, която може да се изтеглите чрез банков трансфер е на стойност 30 лева.
Защо трябва да се направи верификация в Winbet?
За да използвате горе посочените методи за теглене, е нужно да извършите верификация в сайта на Winbet. Процедурата по верифициране се извършва от вашия профил, като там можете да прибавите сканираните документи за самоличност, които да удостоверят, че Вие стоите зад регистрацията в Уинбет. В случай, че не верифицирате акаунта си, букмейкърът няма да Ви позволи да теглите печалбите си. Ето защо, е нужно да преминете през верификацията.
Личните документи, които можете да представите за верифициране на акаунта Ви, са лична карта или шофьорска книжка. За целта, е необходимо да ги сканирате от двете страни, като копията трябва да са цветни и четливи. Ако пък имате добър смартфон или таблет, можете да направите снимка, но имайте предвид, че качеството й трябва да е наистина много високо.
Важни неща при теглене на пари от Winbet
Банковите карти, които могат да се използват за изтегляне на пари от Winbet, трябва да са Visa, Visa Electron или MasterCard. За транзакциите не се удържат такси, така че можете да бъдете спокойни. Такса може да се удържи само при тегленето на пари от електронен портфейл към ваша лична сметка, като това зависи най-вече от политиката на разплащателната система.
Ако не виждате всички методи за теглене, то това се дължи на факта, че не сте депозирали с тях. Обикновено, системата извежда методите за разплащания, които сте ползвали при депозит. Така например, ако сте депозирали с EasyPay, ще видите тази опция и банковия трансфер, но ако искате да имате достъп и до другите опции, е нужно да сте направили депозит с тях. Надяваме се, че нашата статия е била полезна за Вас и Ви желаем успехи!

Екип Видин Вест

Посещения: 269

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!