BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Две лица, обявени за общодържавно издирване, са открити при специализирана полицейска операция в Лом

Две лица, обявени за общодържавно издирване, са открити при специализирана полицейска операция в Лом

Две лица, обявени за общодържавно издирване, са открити при специализирана полицейска операция в Лом, информираха от ОД на МВР-Монтана.
При проверките на автомобили, обекти и лица от криминалния контингент са съставени са 9 акта и 9 фиша. Разкрити са 5 престъпления. В ломското село Сталийска махала е заловен неправоспособен 26-годишен водач на мотопед, без поставена табела с регистрационен номер. В гр. Лом, в частен дом, обитаван от 62-годишна жителка, са открити 26 полиетиленови плика, съдържащи 5 кг незаконен насипен тютюн. В града е заловен и местен жител, транспортиращ с каруца дърва за огрев, без документи за произход. В с. Септемврийци е санкциониран притежател на незаконен насипен тютюн. По „горещи“ следи е разкрита кражба на 5 джанти от товарен автомобил, собственост на 47-годишен ломски жител. 25-годишният извършител, криминално проявен от крайдунавския град, е задържан в полицейския арест за 24 часа. Джантите са намерени, иззети и върнати на собственика.

Екип Видин Вест

Посещения: 242

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!