BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Професионално оборудвана оранжерия за отглеждане на канабис е разкрита в село Крайници

Професионално оборудвана оранжерия за отглеждане на канабис е разкрита в село Крайници

Професионално оборудвана оранжерия за отглеждане на канабис е разкрита в село Крайници, съобщиха от ОДМВР – Кюстендил.
Специализираната операция е проведена под прякото наблюдение на прокурор от Окръжна прокуратура – Кюстендил. След период на оперативни действия криминалисти от група „Тежки престъпления“ в Районно управление – Дупница и в условия на неотложност вчера са провели процесуално-следствените действия в производствен цех в бившия селскостопански двор в село Крайници.
В прикритите помещения са открити изградени съоръжения с електронна автоматична овлажнителна система и електронна хидропонна система за оранжерийно производство и сушене на високорискови наркотични вещества. В оранжерията са открити и иззети 48 засадени канабисови растения с различни размери.
43-годишният собственик на производствения цех е задържан с полицейска заповед за 24 часа в ареста на Районно управление – Дупница.
По случая е образувано досъдебно производство.
За последните 3 месеца това е втора успешна акция на полицейските служители по противодействие на престъпленията, свързани с наркотици. В края на февруари от имот в същото село е иззета таблетираща машина и над 5 кг таблетиран наркотик.

Източник: Дарик нюз

Посещения: 244

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!