BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кметът на Видин назначи нови работници в общинското предприятие по озеленяване (Снимки)

Кметът на Видин назначи нови работници в общинското предприятие по озеленяване (Снимки)

Кметът на Община Видин д-р Цветан Ценков, заедно с директора на общинското предприятие Емилиян Евтимов, връчиха днес трудовите договори на новоназначените работници, съобщиха от пресцентъра на общината.

Д-р Ценков изказа своето задоволство, че след година и половина усилия на общинската администрация, общината вече разполага със собствено предприятие и в него сега се назначават доста хора, които ще се грижат за зелените площи в града. „Независимо от упреците на злонамерени наши съграждани, парковете са изкастрени, изчистени, зелените площи от тази година ще започнат да се напояват системно, за да не изглеждат в окаяния вид, в който ги заварихме преди една година“ – заяви кметът. Той изрази също надежда, че новоназначените ще намерят своето поприще и ще се грижат добре за облика на Видин, за да се превърне в зелен, красив и привлекателен град. Д-р Цветан Ценков им пожела успех и да се гордеят със своята дейност.

Емилиян Евтимов съобщи, че 18-те души ще работят в направление „Озеленяване“ на предприятието. Да се грижат за парковете и градините ще бъдат разпределени 10 човека озеленители, 4-ма ще са косачи и 4-ма ще кастрят дървета и храсти.

От местната администрация припомнят, че от началото на тази година досега повече от 170 души са назначени на работа в Община Видин по различни програми и проекти, а осигуряването на трудова заетост продължава да е сред приоритетите на общинското ръководство.

Снимки:Община Видин

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 270

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!