BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Министерски съвет прие промени в решението за таксите за кандидатстване и обучение в държавните ВУЗ

Министерски съвет прие промени в решението за таксите за кандидатстване и обучение в държавните ВУЗ

Правителството прие промени в Решението за утвърждаване на таксите за кандидатстване и за обучение в държавните висши училища за учебната 2020/2021 година, предаде Novini.bg.

Това става след постъпили предложения от ректора на Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство (АМТИИ) – „Проф. Асен Диамандиев“ – Пловдив – проф. д-р Тони Шекерджиева-Новак, и от проф. д-р Борислав Юруков – ректор на Югозападния университет (ЮЗУ) „Неофит Рилски“ в Благоевград.

В АМТИИ „Проф. Асен Диамандиев“ се променят таксите за обучение по професионално направление „Педагогика на обучението по…“ от II до IV курс вкл. в образователно-квалификационна степен бакалавър, редовна форма на обучение.

На ЮЗУ „Неофит Рилски“ е дадена възможност за обучение на докторанти и специализанти в професионално направление „Изобразително изкуство“.

По предложение на Министерство на външните работи граждани от Обединено кралство Великобритания и Северна Ирландия ползват същите права и имат същите задължения като тези от държавите-членки на ЕС.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 77

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!