BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

НУ „Васил Левски” – Белоградчик посрещна учениците си в обновени коридори (Снимки)

В Начално училище „Васил Левски” – Белоградчик започна присъствено учебния процес за 189 ученици от 1 до 4 клас и деца от предучилищната група. Учебните занятия се провеждат нормално при спазването на всички въведени противоепидемични мерки, информират от пресслужбата на Община Белоградчик.

И тъй като изграждането на една привлекателна, стимулираща и подкрепяща среда за деца и ученици е в основата на идеята за подобряването на училищната атмосфера, то в периода на онлайн обучението, екипът на училището извърши ремонт на училищните коридори и реализира подобрения в лекарския кабинет със собствени средства.
С цел обогатяването знанията и компетентностите на учениците, в първите месеци на настоящата календарна година, началното училище е осигурило образователен софтуер MOZABOOK, чрез който по достъпен и интересен начин в 3D е предоставена широкоспектърна информация в различни научни направления.







Снимки:Община Белоградчик

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Източник: vidinvest.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!