BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пожар в частен двор в Бойчиновци

Пожар в частен двор в Бойчиновци

При пожар в частен двор в град Бойчиновци вчера са изгорели 7 стопански постройки, 250 квадратни метра покривна конструкция, 6 тона зърно, 20 кубика дърва, 70 кокошки, ел.мотор, циркуляр, каруца и друго домашно имущество, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.
Огънят е пламнал в 11,50 часа, а благодарение намесата на огнеборците от Монтана са спасени две къщи, прасета, куче и част от домашното имущество.
Размера на щетите от огнената стихия все още се уточнява.
Предполагаема причина за пожара е човешка небрежност при боравене с огън на открито. По случая е образувано досъдебно производство.
От месец насам в Монтанско ежедневно има по 10 пожара в сухи треви и храсти, а понякога и в частни стопански дворове. Причината в повечето от случаите е човешка небрежност при боравене с огън. От полицията за пореден път призоваха хората в региона да не палят огън на открито в горещите дни, защото пожарите причиняват много щети и ангажират много сили и средства на противопожарните команди.

Източник:БТА

Посещения: 6

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Източник: Видин Вест

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!