BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Трудова борса се проведе във Видин

Трудова борса се проведе във Видин

Кметът на Видин поздрави организаторите на трудова борса с участието на германски компании.
Събитието се проведе в Конферентния център на Областна администрация – Видин, съобщиха от общината.
Трудовата борса се организира в рамките на визитата на немска делегация, водена от областния управител на Област Ортенау – Франк Шерер, по покана на областния управител на Област Видин – Албена Георгиева.
На официалното откриване присъства и кметът на Община Видин Огнян Ценков, който поднесе приветствие. Той подчерта, че това е много добър начин да се запознаят гражданите с възможностите за работни места, социални придобивки, трудови възнаграждения от германска страна, а представителите на реалния сектор да осъществят полезни контакти.
Трудовата борса бе открита от областния управител Албена Георгиева, успех на начинанието пожела и нейният колега Франк Шерер.
В инициативата се включват 11 компании от област Ортенау и една организация, която представлява 170 фирми от региона. Те представят свободните си работни позиции и условията за кандидатстване, а експерти от организацията за регионално развитие на областта информират за възможностите за професионална реализация.

Снимки: Община Видин

Екип: Видин Вест

Посещения: 33

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Източник: Видин Вест

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!