BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Светослав Скорчев бе съдия на футболен мач артисти срещу журналисти (Снимки)

Светослав Скорчев бе съдия на футболен мач артисти срещу журналисти (Снимки)

Заместник-кметът Светослав Скорчев беше съдия на футболен мач артисти срещу журналисти

Събитието, което се проведе днес в Спортна зала „Фестивална“, е част от програмата за отбелязване на 130 години театър във Видин. Играха се две полувремена по 20 минути, с 10 минути почивка. Според правилата, всеки от отборите имаше право на пет смени. Мачът премина в дух на спортсменство, което улесни работата на съдийската бригада, включваща заместник-кметът на Видин Светослав Скорчев, който беше главен съдия и Цветелина Красимирова, младши експерт „Младежки дейности, спорт и неправителствени организации“, която беше помощник рефер.
Макар да нямаше груба игра, изобилстваха забавните моменти. В срещата не липсваха добри футболни изпълнения, но още повече бяха случаите, в които представителите на видинския театър демонстрираха артистичните си умения. Журналистите пък показаха инстинкта си да са винаги в центъра на събитията. А най-важното е, че всички участници в първия по рода си във Видин футболен мач на артисти срещу журналисти се забавляваха и смяха. Което беше и целта – затова и е простено, че от време на време футболният мач преминаваше в хандбална среща, а на терена се появяваха и други видове топки освен футболната.
В крайна сметка мачът приключи при резултат 6 на 5 гола за отбора на журналистите. След края на срещата заместник-кметът Светослав Скорчев поздрави отборите за показания спортен хъс. И отбеляза, че не резултатът е важният, а това, че всички участници в събитието, включително съдийският екип, са се забавлявали.

Общинска пресслужба

Посещения: 40

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!