BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Враца ще бъде домакин на състезание по предприемачество – най-добрите проекти ще получат финансиране

Враца ще бъде домакин на състезание по предприемачество – най-добрите проекти ще получат финансиране

На 5 ноември във Враца ще се проведе информационна среща за състезанието за предприемачи “NEETs StartUp”. Информационният ден е насочен към всички млади хора, на възраст между 18 и 29 години, които в момента не учат или не работят и желаят да стартират собствен бизнес, информират от местната администрация.

На следния линк можете да се регистрирате за срещата, както и да отговорите на няколко въроса: https://us02web.zoom.us/…/tZYsf–urDIuHNwFBwP9sIo…
Следващият етап е провеждане на обучение на 12 ноември, в рамките на което ще бъдат обхванати няколко модула, включващи – предприемачество, зелен бизнес, дигитално представяне и персонално развитие. Всеки участник, завършил обучението, ще получи персонална регистрация и инструкции за състезанието.
Трите най-добри стартъп бизнес проекти ще получат парична награда в размер до 10,000 лв. всеки. Реално работещите бизнеси ще получат менторска, експертна и промоционална подкрепа от Джуниър Ачийвмънт България и ще бъдат представени на европейско ниво, в рамките на проекта „NEETs Предприемачи“.
Обучителните програми са разработени по проект „NEETs Предприемачи”, финансиран от Фонда за младежка заетост на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Норвежки финансов механизъм. Обученията ще се провеждат в Дирекция „Бюро по труда“, както и в платформата Zoom.
Повече информация може да откриете на: https://neets-entrepreneurship.org/bg/

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 5

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!