BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

И ГЕРБ във Видин с дарение за МБАЛ „Света Петка“

И ГЕРБ във Видин с дарение за МБАЛ „Света Петка“

Депутатът Владимир Тошев, Общинското ръководство и съветници от ПП ГЕРБ-Видин дариха защитни средства на МБАЛ „Св.Петка”, съобщиха от пресцентъра на местната структура. Предпазните средства са от най-висок клас и бяха дадени на медиците от видинската болница в подкрепа на борбата им срещу COVID – 19.

Дарението е на обща стойност близо 5500 лева. Депутатът Владимир Тошев дари шест комплекта защитни шлемове с най-висок клас защита и консумативи за тях на здравното заведение, които са на стойност близо 2500 лв. Останалото дарение включва 15 комплекта респираторни апарата със защитни очила, консумативи за тях и 50 защитни гащеризона.
Емилиян Енчев, общински ръководител на ПП ГЕРБ –Видин, в присъствието на ръководството на партията и част от общинските съветници -дарители предаде дарението на д-р Богдан Томов, зам.директор по медицинската дейност на МБАЛ „Св.Петка”. Той благодари от името на медиците, които са на първа линия и сподели, че повече от всякога здравното заведение се нуждае преди всичко от защитни предпазни средства , от антибактериални гелове, дезинфектанти. И всяко дарение те приемат с огромна благодарност.
„Искаме да помогнем на тези, които стоят на първа линия в борбата с коронавируса-медиците. Призоваваме общинските ръководства на ПП ГЕРБ в областта, членовете и симпатизантите на партията, жителите на община Видин да помогнем на лекарите, на нуждаещите се – всеки според възможностите си с дарение , добра дума и добро дело, каза Емилиян Енчев, общински ръководител на ПП ГЕРБ –Видин. Но най- вече призоваваме хората да проявим дисциплина и разум, всички да си стоят в къщи, да спазват ограничителните мерки. Заедно ще се справим в тежката пандемия!”, призоваха от ГЕРБ- Видин.

ИЗТОЧНИК: ПРЕСЦЕНТЪР

Посещения: 683

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!