BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кметът на Враца свиква консултации за определяне съставите на СИК

Кметът на Враца свиква консултации за определяне съставите на СИК

Кметът на Община Враца Калин Каменов отправи покана до представителите на парламентарно представените партии и коалиции в 44-ото Народно събрание и представители на партии и коалиции от партии, които имат избрани с техните кандидатски листи членове на Европейския парламент от Република България, но не са парламентарно представени, за участие в консултациите за определяне съставите на секционните избирателни комисии (СИК) и принципно разпределение на местата в допълнителните СИК, включително секции за гласуване с подвижна избирателна кутия в Община Враца, съобщиха от пресслужбата на общината.
Срещата ще се състои на 20.09.2019 г. (петък) от 10:00 ч. в Заседателната зала на Община Враца.
Консултациите се организират във връзка с произвеждането на изборите за общински съветници и за кметове на 27 октомври 2019 г., в съответствие с чл. 91, ал. 1 от Изборния кодекс, Решение № 1029-МИ от 10.09.2019 г. на Централната избирателна комисия, Решение № 18 от 13.09.2019 г. и Решение № 19 от 13.09.2019 г. на Общинска избирателна комисия – Враца.
Участниците в консултациите трябва да представят документи, доказващи представителната им власт.

Екип: Видин Вест

Посещения: 3

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Източник: Видин Вест

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!