BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Националният съвет на БСП подкрепи Мая Манолова за кмет на София

Националният съвет на БСП подкрепи Мая Манолова за кмет на София

Бившият омбудсман Мая Манолова, която се кандидатира за кмет на София е подкрепена от Националния съвет на БСП. Днешният пленум на левицата утвърди и още други 120 номинации за кметове на предстоящите на 27 октомври местни избори, предаде БНР.

Преди пленума депутатът и член на Националния съвет Филип Попов изрази уверение, че след като Софийската организация на БСП е подкрепила Манолова, това ще направи и пленумът.

Подобни уверения се чуха от заместник-председателя на парламентарната група „БСП за България“ и член на Изпълнителното бюро Драгомир Стойнев.

Бившият депутат и член на НС на БСП Янаки Стоилов каза:

„Тя има добри шансове и възможности за успех. Аз не изключвам да бъдат изразени мнения и някакви препоръки по отношение на кампанията ѝ и взаимодействието с БСП, но това според мен няма да предизвика разногласия в крайния резултат и мисля, че БСП трябва да се стреми значително да увеличи своето представителство в Общинския съвет“.

Посещения: 3

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Източник: Видин Вест

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!