BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Областна администрация Видин бе отличена с почетен плакет от Комисията за защита от дискриминация

Областна администрация Видин бе отличена с почетен плакет от Комисията за защита от дискриминация

От името на областния управител Момчил Станков и от свое име искам да благодаря за това отличие. Като национален орган, дейността на Комисията за защита от дискриминация е изключително важна и не лека, а именно защитата на населението от дискриминационни практики, защитата на човешките права на всеки гражданин на България. Това каза заместник областният управител Лъчезар Попиванов, който днес получи почетен плакет от председателят на Комисията за защита от дискриминация доц. Ана Джумалиева.

Отличието е в знак на благодарност за доброто междуинституционално сътрудничество, отбеляза от своя страна председателят на КЗД. И двамата изразиха надежда, че добрата съвместна работа ще продължи и занапред.
На събитието, на което присъстваха представители на местната власт, гражданското общество и бизнеса, бяха връчени сертификати за достъпна архитектурна среда на отличени обследвани обекти, съобщават от областната администрация.
Проведено бе и публично обсъждане на Проект за Национална стратегия за противодействие на дискриминацията.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 12

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!