BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Видин раздава минерална вода на гражданите в горещото време (Снимки)

Община Видин раздава минерална вода на гражданите в горещото време (Снимки)

По инициатива на общинското ръководство, след 12.00 ч. днес хората имаха възможност да получат безплатно бутилка с вода от 500 мл пред административната сграда на площад „Бдинци“. За да помогнат, се включиха служители от Общинския съвет по наркотичните вещества и доброволци от Общинския младежки съвет за превенция на зависимости, информират от общината.
Заместник-кметът на Община Видин Борислава Борисова заяви пред медии, че инициативата е във връзка с предупреждението на Националния институт по метеорология и хидрология за опасно горещо време. За Видинска област важи код „жълто“ и се очаква максималната температура на въздуха да достигне 38 градуса. Осигурени са повече от 250 л и при необходимост ще бъдат доставени нови количества.
Раздаването на минерална вода през най-жарките дни на лятото се организира от Община Видин всяка година. Обикновено това се случва в края на месец юли – време, популярно сред народа ни като „горещници“.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 70

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!