BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Откриха напълно обновената сграда на Сувенирната палата във Враца (Снимки)

На официална церемония вчера, бе открит новият търговско-административен център, който е изграден на мястото на Сувенирната палата във Враца, съобщават от местната администрация

На събитието присъства кметът Калин Каменов, който заяви, че Враца има една модерна и съвременна сграда.
Общината притежава 54% от новия търговско-административен център, което е с два пъти повече от преди и то без да са инвестирани публични средства за неговото изграждане.
Лентата на новия административно-търговски център бе прерязана от кмета Калин Каменов и строителния предприемач – Илиан Цветков.
Водосвет за здраве и благополучие отслужи Негово Високопреосвещенство Врачански митрополит Григорий, в съслужие с отци от епархията, като след това сградата бе осветена.
На събитието присъстваха още: областният управител Малина Николова, общински съветници, заместник-кметът по строителство инж. Цветан Стойчков, главният архитект Чавдар Спасов, представители на местния бизнес, наематели на офиси и помещения в сградата и граждани.
Към момента в новия търговско-административен център са наети 7 помещения, които са общинска собственост, като предстои и останалите да бъдат обявени на публичен търг за отдаване под наем.
Модерната сграда е с разгърната застроена площ от над 2200 кв.м., с три надземни етажа, терасовиден четвърти етаж и сутерен. Административно-търговският център разполага с 33 офиса, 4 магазина, търговски обект на две нива и обществен център.
Визията на Административната сграда е съобразена с архитектурата на града, съгласувана е и с Министерството на културата.




Снимки:Община Враца

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Източник: vidinvest.com

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!