BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пиян до козирката събори с голф тухлен зид в Монтанско

Пиян до козирката събори с голф тухлен зид в Монтанско

Насвяткан до козирката шофьор с над 3 промила алкохол в кръвта отнесъл тухлена ограда в Монтанското село Трайково преди полицията да го озапти след половинчасова гонка, съобщиха от ОД на МВР в Монтана.

В неделя, 2 август oколо 2,20 ч. e получен сигнал в районото в Лом за пътно-транспортно произшествие в с. Трайково. Мястото е посетено от служител на пътен контрол, при което е установено, че при управление на лек автомобил „Фолксваген Голф” с монтанска регистрация, 29-годишен местен жител е изгубил контрол над автомобила. Той излязъл вдясно от пътното платно, блъснал тухлен зид и го полуразрушил, но продължил да се движи със смачкания си автомобил.

Половин час след инцидента униформените го заловили на път в района на Сталийска махала. Пробата, взета с дрегер, позазала 3,24 промила алкохол в издишания въздух. Водачът приел показанията на техническото средство и отказал медицинско изледване за кръвна проба. Съставени са му 3 акта по Закона за движение по пътищата и е задържан в полицейския арест за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Източник: „Труд“

Посещения: 3

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!