BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пребиха готвач в хотел, хотелиерът получи сърдечна атака

Пребиха готвач в хотел, хотелиерът получи сърдечна атака

26-годишен молдовец, готвач в хотел в Благоевград, е бит тази нощ. Тримата му нападатели са задържани от полицията.

Сигналът за инцидента в хотела, намиращ се на булевард „П.К.Яворов“, е подаден в полунощ. Готвачът тръгнал да се прибира към квартирата си след работа, но на излизане от хотела бил нападнат от трима мъже.

За да се спаси, 26-годишният младеж влязъл в ресторанта. Нападателите обаче го последвали там и му нанесли побой. В обекта има и нанесени материални щети.

Уведомен за инцидента, собственикът на хотела получил сърдечна атака при пристигането си. Той е транспортиран заедно с пострадалия му служител за МБАЛ-Благоевград.

Готвачът е с наранявания по лицето и тялото. Изследванията не открили травма на черепа. Молдовецът е оставен под наблюдение в Спешно-приемно отделение с комоцио. Собственикът на хотела след стабилизиране на състоянието му е освободен за домашно лечение.Тримата нападатели са задържани от служителите на Второ РУП-Благоевград, работата по случая продължава.

Източник:Дарик

Посещения: 18

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Източник: Видин Вест

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!