BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Разкриха крупна взломна кражба на 20 000 лв. от магазин в Асеновград

Разкриха крупна взломна кражба на 20 000 лв. от магазин в Асеновград

На 2 декември към 6:00 часа сутринта, на тел. 112 постъпил сигнал за отнети около 20 000 лв. от оборота на хранителен магазин. Незабавно на местопроизшествието са изпратени служители на районното управление и колегите им от пловдивския отдел “Криминална полиция”,предаде Дарик.
При извършения оглед екипите установили, че сумата е открадната от взломена каса, монтирана в офис към търговския обект, а в помещението извършителите са влезли през прозорец с помощта на стълба.Освен парите, били отнети и записващо устройство и 20 стека цигари от различни марки. Веднага стартирали оперативно-издирвателните действия, в рамките на които бил извършен и анализ на предоставени записи от камерите на Агенция пътна инфраструктура и сектора за видеонаблюдение към оперативната дежурна част на дирекцията.Така криминалистите успели да засекат автомобила на извършителите, а по обяд да задържат и самите тях. В полицейския арест са отведени 54-годишен варненец и пловдивчани на 45 и на 35 години.
И тримата са с богато криминално минало и осъждани, известни за касоразбивания и взломни кражби. В хода на извършените претърсвания са иззети маски, отвертки, щанги – тип „кози крак“, радиостанция, 15 хиляди лева и други веществени доказателства.С постановление на Районна прокуратура-Асеновград мъжете са привлечени като обвиняеми, а мярката им за задържане е удължена за срок до 72 часа.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 3

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Източник: Видин Вест

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!