BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Над 160 продукта за Великден в Lidl

Над 160 продукта за Великден в Lidl

Специалната селекция включва артикули от ексклузивните серии Favorina и Deluxe

От тази седмица специалната великденска селекция от над 160 продукта на сериите Favorina и Deluxe е налична в цялата търговска мрежа на Lidl в страната. Празничните марки могат да бъдат открити ексклузивно около Коледа и Великден и са еталон за разнообразие и високо качество.

Сред многообразието от интересни сладки изкушения на Favorina тази седмица са кошничка с шоколадови фигурки, разнообразие от маслени бисквити, шоколадов великденски заек, панетоне със стафиди и панетоне с шоколадови парченца, както и италиански козуначен сладкиш със захаросани портокалови корички и бадеми. За да се погрижат за вкусното празнично меню, клиентите имат възможност да закупят и кашкавал от краве мляко с полимерно покритие, език от младо теле, биволска луканка и биволски суджук на марката Deluxe. Освен това, великденските предложения включват и разнообразие от пролетна декорация.

Кампанията на смарт ритейлъра, под надслов „Един необикновен Великден“, стартира няколко седмици преди отбелязването на големия християнски празник, което дава възможност на домакинствата да планират и да се подготвят за него, без да натоварват семейния бюджет.

………………..

За Лидл България 

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и присъства в 31 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 127 магазина в 54 града и над 4000 служители. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.

Посещения: 561

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!