BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Избран е изпълнител за проектиране и реставрация на Синагогата

Избран е изпълнител за проектиране и реставрация на Синагогата

Решението за определяне на изпълнител на обществената поръчка с предмет „Изпълнение на инженеринг (проектиране, упражняване на авторски надзор и изпълнение на СМР) във връзка с реализирането на проект „Реставрация и адаптация на Синагога – Видин в туристически обект „Културен център „Жул Паскин“ бе изпратено на 22.10.2020 г. на десетте участника, подали оферта и бе публикувано в профила на купувача на Община Видин. Това съобщиха от пресслужбата на местната администрация.

С Решението на кмета на Общината са класирани участниците, подали подходящи оферти: на I-во място – ДЗЗД „Паскен 2020“, с комплексна оценка 99,98 точки, на ІІ-ро място – Обединение „Геострой Екса – Видин“, с комплексна оценка 94,17 точки и на ІІI-то място – „Камо Билд Груп” ООД, с комплексна оценка 78 точки. За изпълнител е определен класирания на първо място участник – ДЗЗД „Паскен 2020“. Членове на обединението са „Билдинг Комфорт“ ЕООД, „Алумина Елит 2003“ ЕООД и „Аморф Архитекти“ ООД. Предстои сключване на договор с класирания на първо място участник след влизане в сила на Решението за определяне на изпълнител.

Изпълнителят следва да изработи инвестиционен проект за реставрацията и консервацията на видинската синагога и адаптацията й в туристически обект „Културен център „Жул Паскин“, както и да реализира строително-монтажните и консервационно-реставрационни работи на обекта, като упражнява и авторски надзор по време на строителството.

Обществената поръчка се финансира по проект на Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020, приоритетна ос 6 „Регионален туризъм“, процедура на директно предоставяне „Развитие на туристически атракции“, чрез комбинирано финансиране: по Договор за безвъзмездна финансова помощ и чрез финансов инструмент – Договор за инвестиционен кредит, сключен с „Регионален фонд за градско възстановяване и развитие” АД и „Експресбанк” АД.

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 177

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!