BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Видин с подаръци за първото бебе за 2021г.

Община Видин с подаръци за първото бебе за 2021г.

Името на новороденото момиченце е Зоя. То се появи на бял свят в Отделението по акушерство и гинекология на МБАЛ „Света Петка“ малко след 2 часа през нощта на 6 януари. Бебето е с тегло 3,200 гр и ръст 49 см и е първа рожба на 19-годишната Славка Божурова от град Видин.

Общината спази традицията и предостави подаръци за щастливата майка – красив букет и парична помощ в размер на 200 лв. Тази година обаче, предвид епидемичната обстановка, кметът на Общината д-р Цветан Ценков не можа да поздрави лично родилката, информират от пресцентъра на местната администрация. Поздравителен адрес от името на градоначалника, заедно с подаръците, връчи директорът на видинската болница д-р Ивета Найденова.
„С радост Ви честитя раждането на Вашата първа рожба Зоя, която е и първото бебе, родено във Видин през 2021 година! Щастливо събитие, което се случи на един от най-хубавите православни празници – Йордановден. Желая Ви от сърце малката Зоя да расте здрава и да има безгрижно детство! Уверен съм, че ще отгледате своето момиченце с много любов и грижи и ще я възпитате като достоен гражданин на Видин!“ – пише в адреса.

Снимка: община Видин

ЕКИП:ВИДИН ВЕСТ

Посещения: 293

Сподели в социалните мрежи:

Jooble : Работа в град Видин

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

НОВИНИ ПО РЕГИОНИ

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!